Return on investment

Eén van de voordelen die het gebruik van de Virtual Sales Recruiter oplevert is substantieel meer omzet met hetzelfde aantal medewerkers. De oplossing helpt om sneller te matchen dankzij de 360Match oplossing van theMatchBox, maar ook om sneller marktkansen te zien en daarop in te spelen. Zo biedt de koppeling met Jobdigger Insights toegang tot een compleet overzicht aan vacatures en doelgroepdata. Ontdek waar je kandidaten (online) kunt vinden en met welke boodschap je ze het beste kunt benaderen.

De stijging in omzet is concreet te verklaren door drie factoren:

Tijdsbesparing

De Virtual Sales Recruiter zorgt dat recruiters sneller hetzelfde werk kunnen doen, omdat digitalisering en automated matching een deel van het werk uit handen nemen. Het handmatig controleren van vacatures en kandidaat profielen op overeenkomende selectiecriteria, zoals skills in het eerste gedeelte van het matchingproces is niet langer nodig. Daarnaast heb je sneller in beeld hoe je kandidaten kunt benaderen dankzij de doelgroepdata binnen Jobdigger Insights. Gebruik de pullfactoren en meest gebruikte loopbaanoriëntatiekanalen om je wervingsprocessen te verbeteren. Met de Virtual Sales Recruiter bespaar je tussen 10% en 14% tijd op je recruiters. Omgerekend is dit ongeveer een besparing van € 350,00 per maand, per recruiter.

Meer kans op conversies en match fees

De nauwkeurige matchingcriteria van de Virtual Sales Recruiter helpen niet alleen om sneller een match te vinden, maar ook om betere matches te vinden. Hiermee vind je 30% of méér matchende kandidaten of vacatures (gebaseerd op cijfers van Carerix). Dit betekent direct ook 30% meer kans op hogere conversie en match fees.

ROI bekijken

Over de grens matchen

De arbeidsmarktdata van Jobdigger binnen de Virtual Sales Recruiter geeft je toegang tot zowel Nederlandse, Belgische en Franse vacaturedata. In het derde kwartaal van 2021 wordt dit nog uitgebreid met Duitse data. Met de Virtual Sales Recruiter kun je daarom kandidaten ook met vacatures in andere landen of grensregio’s matchen. Dit resulteert opnieuw in een hogere kans op conversie en match fees.

 

Meer weten over wat de Virtual Sales Recruiter jou precies op kan leveren?

Neem gerust contact op of vraag een demo aan om direct te ervaren hoe het werkt.

Demo aanvragenContact opnemen

Partners

De Virtual Sales Recruiter is een gezamenlijke oplossing van theMatchBox en Jobdigger. De matchingmogelijkheden van theMatchBox en de arbeidsmarkt- en vacaturedata van Jobdigger zorgen samen voor een optimaal inzicht in de arbeidsmarkt. De Virtual Sales Recruiter kan worden geïntegreerd in vrijwel alle ATS’ers, zodat recruiters de oplossing eenvoudig kunnen inzetten binnen hun bestaande processen.

Via vrijwel elk ATS-systeem is het mogelijk de Virtual Sales Recruiter geïntegreerd te gebruiken.